Du behøver ikke have superheltekræfter for at være en superhelt på salgsgulvet

Som menneske har du en imponerende værktøjskasse indenfor salg og salgsteknikker, men af en eller anden årsag har ganske få mennesker åbnet denne værkstøjskasse og har taget den i brug. Det er en skam,  for i denne værktøjskasse ligger simple, men effektive (og sjove) værktøjer gemt, som bare venter på at blive leget med, og som vil øge din gennemslagskraft som både sælger, formidler og kollega og leder på samme tid.

 

DIT VIGTIGSTE VÆRKTØJ INDENFOR SALG

er dig. Jo bedre du kender dig selv, jo bedre kan du være der for dine kunder og jo mere ro kan du udvise i situationen. Verden har brug for sælgere der er rolige, og som forstår at sælge til kunderne og dække kundens behov, især det behov som kunden ikke selv har opdaget endnu. Det er her de rigtig gode salg opstår, de salg der bygger relationer, og som skaber salg både på den korte og den lange bane.

 

SALGSTRÆNER MED SPECIALE I SALGSTRÆNING MED FOKUS PÅ INTROVERTE OG EKSTROVERTE SÆLGERE

Så det du siger er at du kan salgstræne alle, Frejamay?

Lige præcis! Men der er enormt stor forskel på hvordan du træner introverte sælgere og hvordan du træner ekstroverte sælgere. Hver gruppe har brug for hver sin måde at blive trænet på for at skabe optimal succes og forandring dine kunder kan mærke med det samme.

 

LAD OS SÆTTE EN TRÆNING OP SAMMEN

Du har helt sikkert et mål du skal nå og et team af medarbejdere der skal have ændret deres syn på hvad salg er, hvad salg kan gøre, og hvordan mere salg kan ændre dine medarbejderes holdninger til sig selv, hinanden og til de kunder der skal fortælle den gode historie om din virksomhed ude i verden.