Succes med adfærdsforandring og medarbejderudvikling.

Du har et team (eller en hel virksomhed). Du vil gerne have ændret adfærden fra A til B. Du har gode ideer og måske endda gode hensigtserklæringer fra din ambassadører, teamledere og nøglepersoner, men derfra til at se en faktisk adfærdsforandring i hverdagen (som varer ved) kan være en lang vej for rigtig mange ledere.

Jeg har arbejdet med adfærdsforandringer i årevis, og på mange forskellige niveuer, med stor succes, fordi jeg har udviklet en metode der virker, er gennemtestet og som skaber resultater allerede fra første dag metoden implementeres. Forandringer der kan ses i dine tal og de KPIér du måler din succes på i dit team.

 

DET LYDER NÆSTEN FOR GODT TIL AT VÆRE SANDT?

Ja, det forstår jeg godt, men det er det ikke. Jeg kan (og vil) ikke undervise i mange vilde teorier og jeg har ikke gået en eneste dag på CBS eller uni, til gengæld har jeg specialiseret mig i forandring i adfærd, og er blevet drønhamrende god til det. Og det kan jeg tilbyde dig. Kvalitet, et resultat der holder (også længe efter jeg har pakket min værktøjskasse og har forladt bygningen) og så skal vi have det sjovt imens, ellers gider jeg ikke, og det bør du heller ikke gide. 

Din team kan være stort eller småt, det spiller ikke den store rolle, da metoden virker uanset størrelsen på teamet. Spørgsmålet er ikke hvor mange medarbejdere, spørgsmålet er hvor du sætter ind, med hvilken indsats og med hvor klart defineret mål. Det kan jeg hjælpe dig med. 

 

DEN GODE NYHED ER

at træningen foregår på arbejdspladsen, du skal ikke hive dine medarbejdere ud til lange undervisningsdage, kunstige læringsmiljøer, lange møder og endeløse powerpointpræsentationer. Det koster både tid og penge, og ingen kan alligevel huske hvad der blev sagt, men vi husker at der sker en forandring med os, for den kan vi mærke, og den varer ved.

 

DET SJOVESTE FOR BÅDE DIG, MIG OG FOR DIT RESULTAT ER

hvis du booker mig til både planlægning og selve træningen af dine ledere og medarbejdere, jeg har nemlig et kreativt gen der gør adfærdsforandringen sjov, men det kræver at jeg sidder med allerede ved tegnebrættet når du skal udvikle dit koncept. Læs her hvad en medarbejder fortæller, et år efter vi har trænet sammen:

“Hej Frejamay, Jeg sender dig en lille hilsen, da jeg gennem mine år Magasin har haft mange gode samtaler med dig og jeg føler at du er den coach, der har givet mig mest med hen af vejen - og ved hjælp af dig har jeg udviklet mig utrolig meget i mit arbejde. Det har nu båret frugt da jeg 1. september starter som talent. Jeg er super glad og vil gerne takke dig - bare fordi du er så super sej og fordi du bruger din tid på at gøre folk endnu bedre til det de i forvejen er gode til. Håber du har det rigtig godt! ”

— Kristina, talent Magasin du Nord

Hvis du gerne vil kaste flere penge efter blå skjorter og tomme ord (undskyld fordommen), så skal du være velkommen, jeg er her stadig når du beslutter dig for at hensigtserklæringer og buzzwords stopper nu, og "forandring der holder" starter i dag. 

Tag kontakt til mig allerede i dag om det projekt du gerne vil have min hjælp til, så kan du også lige mærke efter om kemien er der, og om jeg er den rigtige til dit team. Jeg glæder mig til at høre fra dig