Her er nogle eksempler på noget awesome:

Alle kan lave noget fedt, noget awesome, noget der gør en forskel og noget der rykker, men når vi går og gemmer os eller tvivler på at det er vores tur til at lave noget awesome nu, så bliver det ikke til noget. Verden, organisationer, vores hjem, vores jord, vores fremtid, du og jeg, vi har brug for at vi er flere der går ud og laver noget fedt, noget der gør nogle små forskelle derude som kan mærkes når vi er mange. Det er det jeg arbejder med. Vi skal ud og lave noget fedt. Denne side er inspiration fra mig til dig, og jeg glæder mig til at lave noget awesome sammen med dig og din organisation. 


frejamay november gry hebeltoft indsamling Lesbos

Når "nogen må gøre noget" er dig

i 2015 sad de fleste Danskere hjemme bag skærmen og var dybt frustrede over ikke at kunne gøre noget for at hjælpe de mange bådflygtninge der var på flugt. Efter en tilfældig samtale på facebook besluttede min veninde og kollega Gry Hebeltoft og jeg at starte en indsamling. Vi ville sende en lille container til Lesbos med bamser og lidt tørt tøj til bådflygtningene. Vi manglede 8.000 kroner, og det mente jeg godt mit netværk kunne samle ind på 2-3 dage. Så jeg skrev et blogindlæg, og udgav det fredag morgen klokken 9.00. Klokken 12.00 samme dag havde vi samlet 63.000 kroner sammen og en uge senere havde vi lavet Danmarks største amatør indsamling, havde samlet 200 ton tøj ind og en halv million kroner. Jeg havde en baby på 2 måneder på armen og både Gry og jeg havde masser af andre opgaver, men altså, når man ved et uheld kommer til at starte så stort et projekt, så må man følge det til dørs. I samarbejde med resten af Danmark fik vi fragtet både containere og penge ned til Lesbos og blev alle rørt i hjerterne af det kæmpe engagement og den vilde deltagelse vi oplevede under projektet. Tak til alle der har deltaget. Love from Denmark don't loose hope!

Læs om projektet her i Berlingske, på TV2 News her, DR nyheder her, TV2 Østjylland her (projektet spredte sig til hele Danmark),