Når du skal bruge en kickass foredragsholder med kant, med gennemslagskraft og med humor, som efterlader dit publikum inspireret, motiveret og i kontakt med hjertet.

 

Du leder efter en oplægsholder eller foredragsholder til dit event, dit kick-off, dit netværksmøde eller til noget helt fjerde, og du vil gerne have en foredragsholder der både kan levere et klart budskab, som er underholdende, som inddrager dit publikum (uden at være en amerikansk foredragsholdertype på steroider), og som kan ramme publikum i hjertet.

FØRST: 5 GRUNDE TIL AT DU IKKE SKAL HYRE MIG:

  • Hvis dit publikum er mennesker der kun snakker i forkortelser og fremmedord a la MBA, USC, MSEE, MIT, VP, CMO, DCAA, BSEE. NAACP, VLSI, AARP og EIEIO (den sidste kan jeg godt = E I E I O - prøv at synge den på engelsk). Jeg kan desværre ikke ret mange fremmedord eller forkortelser, og det vil være derfor spild af penge og hyre mig ind som foredragsholder.
  • Hvis du publikum bare HADER at blive inspirerede til at gøre noget nyt og anderledes i deres hverdag, så skal du heller ikke hyre mig ind som foredragsholder.
  • Nå ja, jeg kommer til at bande når jeg står på scenen. Ikke ret meget, og jeg er blevet bedre til at sige "dælme" og "pokker" og "sørens" i stedet for de ord vi ikke kan lide, men jeg er ikke 100% fy-ords-clean endnu
  • Hvis dit publikum er helt vilde med buzzord og buzzsætninger a la "sådan kommer du til at udnytte dit fulde potentiale" eller "powerkvinder" eller.... ja, jeg bruger dem ikke selv, derfor har jeg heller ikke så mange eksempler. Men altså, leder I efter luftkasteller og buzzord, så er det heller ikke mig I skal sætte på programmet.

 

OG NU: 5 GRUNDE TIL AT DU SKAL HYRE MIG:

  • Jeg kan fange opmærksomheden og dit publikums hjerter, selv hos Nørrebrodrenge (udstyret med Iphones) og topledere (udstyret med Iphones).
  • Min tilgang til dit publikum foregår i øjenhøjde. Jeg inddrager dit publikum og forventer noget af dit publikum. Jeg skal nok selv fortælle dem (efter afstemning med dig), hvad det er jeg forventer og hvorfor jeg har forventninger til dem der sidder i salen.
  • Jeg har virkelig meget erfaring. Jeg har holdt foredrag/peptalks for virksomheder, netværk, efterskoler, åbne foredrag, patientforeninger und so weiter. Det siger desværre ikke noget om hvor god jeg er, men jeg sætter nogle testemonials ind herunder, så vil jeg lade mine kunder overbevise dig. De er alligevel også bedre til det end jeg er.
  • Jeg er ret underholdende, hvis jeg selv skal sige det, men jeg udstiller ikke nogen. Ingen skal have en dårlig oplevelse under mine foredrag, og det sørger jeg personligt for hver eneste gang jeg går på scenen.
  • Jeg skaber værdi. Jeg gider ikke skabe et skævt glansbillede af mig. Foredraget handler om publikum, derfor skal jeg snakke om dem. Det gør jeg ved at inddrage dem, ved at bruge mine egne historier til inspiration og ved at aktivere kroppen (både min og publikums) - det betyder ikke at vi skal hoppe og danse under hele foredraget (selvom det kunne være mega hyggeligt), det betyder bare at vi flytter os lidt sammen mens vi har hinanden.


Læs hvad publikum siger:

“Konkret no-bullshit løsning”

Frejamay har x-faktor! Hun er min følelsesmæssige ordbog - den jeg lige hiver fem og slår op i når hjertet, hjernen og modet ikke arbejder sammen. Hun er de rigtige spørgsmål, og altid god for en konkret no-bullshit problemløsning. Hun er også de der bilbaglygter man følger efter i en mega tåge. Vi skal ikke samme sted hen, men jeg hægter mig lige på hendes erfaringer, indtil jeg selv kan se igen! Frejamay giver klarhed i sind og mavefornemmelse. Og så gør hun mig mere modig. 

Trine Ravnkilde, audiologist og partner hos Hørebutikken

“Nærværende og ærlig”

Frejamay er klart den dygtigste foredragsholder jeg har hørt. Hun er modig, nærværende, vedkommende og bare spændende og ærlig at lytte til. Jeg gik inspireret hjem, og håber andre vil give sig selv den samme oplevelse.

— Tanja Hvid Psykolog/Ungerådgiver Horsens


“Frejamay skal opleves”

Jeg har oplevet 3 af Frejamay's foredrag, og jeg har lært at man kun skal tage med til hendes foredrag hvis man har i sinde at gå derfra og gøre noget anderledes i sit liv, og samtidig blive udfordret lidt. No bullshit, no buzzwords, no boring! Får du chancen i din by, så tager du med ind og oplever hende!

— Henrik Christensen, studerende

“Glemte at blinke”

Dit foredrag har givet mig super meget, jeg tror aldrig jeg har oplevet ikke at blinke i så lang tid (= mega spændende!).

Signe Sigyn Christensen, efterskoleelev på Nordborg Slots efterskole


“Vil gerne bare have mere!”

"Tak for et fabelagtigt arrangement i går. Jeg var meget begejstret for Frejamay November til vores temadag. Hun havde en god energi, var virkelig interessant og inspirerende, velstruktureret og levende. Kan ikke sætte en finger på hendes oplæg. ...ville bare gerne have haft mere ;-) Og fedt at hun efterfølgende har noget materiale til os."

— Deltager på trivselsdagen for Foreningen af tegnsprogstolke