Derfor er dine lortedage vigtigere end du tror - Mayday TV og blog

derfor er dine loretadage vigtigere end du tror - mayday tv med frejamay november

Mange af os snakker ikke om dem. Mange af os gemmer os væk når vi har dem eller forsøger ay tie dem ihjel. For det er ikke moderne at have en lortedag, og vi har bygget et samfund hvor vi ikke anerkender frustration, irritation, agression og vrede og udadreagerende energi som noget konstruktivt eller acceptabelt. Derfor er det endnu vigtigere at vi begynder at tale om dem, de her lortedage, som ALLE kender, ALLE har og som rummer så mange ressourcer når du og jeg tør at kigge på lortedagene og være i dem .

Jeg er selv i en periode lige nu, en lorteperiode. Bortset fra, at når man kigger på min livssituation med helhedsorienterede øjne, så kan det ikke være anderledes end det er. Jeg har lige været igennem et to år langt ret intenst udviklingsforløb, jeg er blevet mor, jeg har dealer med udfordringer større end nogensinde før. På et eller andet tidspunkt skal man lande, og så skal man skifte bane i livet og finde ud af hvor man så skal hen. Den process sker ikke på en bjergtop i Tibet. Den sker lige nu, her, imens hverdagen kører videre som om ingenting var hændt. Og det er en god ting!

Alle mennesker kan være "enligting beings", altså være spirituelle oplyste og inspirerende personer, når vi er i medvind. Det er i modvind og frustration at vi skal vise at vi praktiserer vores egne prædikener, det er i modvind vi skal vise at vi også kan bruge "det der nu engang er", altså vreden, frustrationen og modvinden, til at skabe noget, at være noget, at rumme nye sider af os selv. 

Der er et ordsprog der hedder "sandheden vil sætte dig fri, men først vil den pisse dig af", den er meget beskrivende for hvordan det her "lortedage" system det fungerer, og det handler denne uges Mayday TV om. Velkommen til et nyt afsnit: "derfor er dine lortedage vigtigere end du tror"

Rigtig god fornøjelse!