Er du utilpasset i dit eget setup - Mayday TV (Video og blog)

Altså, man har et standpunkt til man blogger et nyt. Jeg var godt i gang med Mayday TV og så var der bare noget der ikke føltes helt rigtigt, og der kan man så vælge at være tro mod sit setup, eller også må man træde et skridt tilbage, og så må man justere, sådan så det føles godt igen. Så det har jeg gjort.

I går lavede jeg en spontan opsang på facebook live. Det var slet ikke meningen at det skulle blive denne uges Mayday TV, men da jeg så sad og klippede den faktiske video, den jeg havde optaget i forvejen, ja så var live-versionen faktisk bedre. Så nu har jeg klippet lidt i den, og så bliver det simpelthen den du får i dag. For at understrege budskabet i videoen endnu mere.

Så, vil du have et ordentligt velvel-slap? Så skal du tune ind og se den her, især hvis du venter på at tiden skal være rigtige, at du skal have mere tid, flere penge, det rigtige udstyr, tabe 5 kilo før du kan *indsæt selv*

B U L L S H I T!

Jeg glæder mig til at læse din kommentar når du har set videoen, rigtig god fornøjelse