Sådan bliver du god til at tage store beslutninger (video og blog) Mayday TV

Sådan bliver du god til at tage store beslutninger (video og blog) Mayday TV med Frejamay november

Hver eneste dag står vi overfor dem. Beslutninger. Lige fra vi vågner om morgenen til vi går i seng om aftenen. Nogle er store og nogle er kæmpestore, og mange beslutninger er de små beslutninger vi ofte ikke tænker over at vi tager.

Jeg står selv og skal tage en af de største beslutninger i mit liv, so far, og i den forbindelse kom dette emne om, det der med at blive god til at tage beslutninger. For det at tage beslutninger og træffe de valg der er sande for os, og som føles godt helt inderst inde, det er noget du kan træne og øve dig i at blive rigtig god til. Men for at blive god til at tage store beslutninger, skal du blive god til at tage de små beslutninger, og hvordan du træner det, det fortæller jeg dig i dagens afsnit af Mayday TV.

Jo mere du lærer at lytte til dig selv, jo stærkere vil du stå i dine beslutninger. Tvivlen er god at have med for at holde dig skarp på om du træffer de rigtige valg for dig, men den må aldrig gå ind og overtage styringen, og det kan du træne dig ud af.

Når du har set videoen vil jeg rigtig gerne høre fra dig hvad du selv gør for at være tro mod dig selv når du tager beslutninger i dit liv og i din forretning? Hop ned i kommentarfeltet og giv dit bedste råd videre.

Rigtig god fornøjelse,